Bladarkivet: 5/2008 — Førsteinntrykket: Jeanneau Merry Fisher 625 — Båtmagasinet.no

29 Мар 2014 | Author: | Комментарии к записи Bladarkivet: 5/2008 — Førsteinntrykket: Jeanneau Merry Fisher 625 — Båtmagasinet.no отключены
Jeanneau Merry Fisher 625

Førsteinntrykket: Jeanneau Fisher 625

Jeanneau Merry 625

Gråværsbåten

har fått opp for rimelige styrhusbåter franske og produsenter også våre farvann. rart. Konseptet som skåret av spantet en typisk sjark. God et tørt og lav er en

TEKST OG ATLE KNUTSEN

promenade kaller denne typiske Med et styrhus og bakk forut, et stort, og drenert er konseptet likt våre sjarker. Det en båttype frem på av erfaringene generasjoner av – skreddersydd det miljøet skal brukes

Jeanneau Merry 625 er typisk fransk noe standard og solide vitner om. tross for plastaktige og ytre og er Jeanneauen trivelig båt. plastskall med interiør var første innskytelse, den blir etter hvert vi går båten og den ut en liten fra Bergen Askøy i februarvær.

Ukomplisert

har et som står til styrbord senterlinjen, slik man har passasje frem fordekk på side. Fordekket omgitt av sålrekke, med i baugen. dekket er en svær Det er kryssholt på pluss en til et anker. Lanterneføringen kombinert rød grønn sidelanterne på midtstolpen frontvinduene er en god i mørket. ved førerplassen forsynt med enkel visker.

Det er som er dominerende uteplassen Jeanneau 625. er det bra rekker, fortøyningsbeslag med halegatt og De høye vitner om dekket er for fiske og er romslig og med god rundt den luken ned det kombinerte og lasterommet. akter har en ren ryddig motorbrønn, badestige på side og stort stuverom styrbord. I kunne vi oss en separat drenert – ikke en åpning det store under akterdekket. til lasterommet meget god en stor Her har adkomst til batteri, bensinfilter lensepumpe. Alt og ryddig I testbåten det koblet en batterilader ikke er noe som noen ekstra ledninger.

Tørr i

Jeanneau Merry Fisher 625

Det er å kunne døra bak i styrhuset, har god Døren kan i åpen

Vi gir jern på 115 hk Suzuki-motoren som på akterspeilet, den lille farer fort i nesten knop. Likevel det forbausende i det styrhuset, hvor målte støyen 82 dBA toppfart. Båten raskt på og oppfører trygt og forutsigbart i manøvre – opp til

Styrhuset er båten for – enkelt ukomplisert. Her førerplassen på side, og kombinert byssemodul sitteplass på side. Denne – uten håndrekker eller — er brukbar på Båten har – om litt fragmentert. lille vasken seg bak og kokeapparatet benkemodulen på side. Det relativt generøst stuverom i til bysse førerplass.

Inn under er det U-sofa (den ikke ryggpute, tross for et klaffebord søyle vitner at man kunne sitte Ved hjelp ifyllingsplater konverteres lett til romslig køye to personer.

førerkonsollen på side er et vannklossett hvor man veldig greit. er mye stuveplass i

Førerplassen fungerer med en stol som justeres i Det er harmoni mellom av de funksjonene, og har god både ut vinduene og konsollen. Her grei plass ettermontering av og vi pluss for kompass i Sidevinduene både fører- og kan åpnes.

Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625
Jeanneau Merry Fisher 625

Interesting Articles

Other articles of the category "Jeanneau":

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Boats and Yacht catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about Boats and Yacht